Kun je nog steeds houten ramen kopen?

Resultaten 1 - 24 van 83 · Ontvang gratis verzending voor gekwalificeerde onafgewerkte houten raamproducten of koop vandaag nog online ophalen in de winkel in de deuren %26 Windows-afdeling. Of u nu uw huis of gebouw vanaf de grond af renoveert, wij hebben wat u zoekt. Wanneer u voor Andersen kiest, bieden wij u niet alleen hoogwaardige, betrouwbare producten, we ondersteunen hen ook met een uitzonderlijke service. Nieuwe ramen en deuren kunnen een grote investering zijn, maar als u verstandig kiest, wordt u beloond met beter licht, comfort, extra veiligheid en energie-efficiëntie.

Als het gaat om het nemen van zo'n belangrijke beslissing, zorg er dan voor dat je kiest voor een merk dat je kunt vertrouwen. Toch zijn voor sommige kopers en vooral voor bepaalde soorten huizen houten ramen nog steeds de enige manier om te gaan. houten raamkozijnen worden beschouwd als een „groene raaminstallatie” -keuze, omdat ze kunnen worden hergebruikt, gerecycled en duurzaam kunnen worden geproduceerd. Veel houten ramen kunnen zelfs worden gecomposteerd nadat de verf is verwijderd.

Een houten vleugel en frame gaan voor onbepaalde tijd mee, mits goed onderhouden. Beglazing is doorgaans 20 jaar gegarandeerd tegen beslaan. houten ramen zijn zeer energiezuinig in combinatie met hoogwaardige isolerende ramen met dubbele beglazing of glazen ramen met drie panelen. Dit helpt de ramen langer in goede staat te houden met behoud van de charme van houten ramen aan de binnenkant van het huis.

Mahonie is een van de duurste houten ramen, omdat het minder last heeft van uitzetting en krimp dan andere houten raamtypes. Vanwege de hogere kosten moet het kopen van houten kozijnen worden beschouwd als een langetermijninvestering voor uw huis, afhankelijk van welk raammerk u kiest. Er zijn veel verschillende soorten houten ramen om uit te kiezen, en ze kunnen in verschillende kleuren worden geverfd of gekleurd om te werken met zowat elk ontwerp dat u in gedachten heeft. Als u van plan bent uw ramen te schilderen, kunt u uzelf veel tijd en moeite besparen door houten ramen te kiezen die vooraf zijn geprepareerd.

Vervangende houten ramen hebben een traditionele, rustieke charme die er geweldig uitziet in oudere of moderne huizen. Het verstandig kiezen van nieuwe houten ramen kan een groot investeringsrendement opleveren wanneer u de kosten vergelijkt met de waarde op lange termijn. Houten ramen zijn niet gevoelig voor de uitzetting en krimp waar nieuwe vinylramen, aluminium raamtypes of glasvezelvervangende ramen last van kunnen hebben tijdens temperatuurveranderingen. Value Report van Remodeling Magazine, u kunt een investeringsrendement van 66,3% behalen met houten ramen als het tijd is om uw huis door te verkopen.

Wanneer u houten vervangingsramen koopt, moet u kiezen tussen ramen die zijn ontworpen voor nieuwbouw versus vervangende ramen. Houten ramen zijn populaire opties voor vervangende ramen onder huiseigenaren omdat ze een traditionele uitstraling hebben, duurzaam zijn en uitstekende isolatie bieden.