Wat voor soort ramen wordt door andersen vernieuwd?

Vernieuwing brengt één raamlijn naar hun productinventaris. De lijn bestaat uit een composietmateriaal genaamd Fibrex, dat vergelijkbaar is met de 100-serie van Andersen Windows. Dit is een dure reeks ramen en volgens industriestandaarden zijn de prijzen meestal hoog. Andersen Windows, gevestigd in Bayport, Minnesota loopt voorop in het op de markt brengen van ramen en deuren onder de verschillende merken, waaronder niet alleen Andersen en Renewable by Andersen, maar ook anderen.

Het proces combineert ook de kleur in het materiaal en biedt u een breed palet aan duurzame kleuren+om uit te kiezen, waaronder donkere buitenkleuren die niet bij de meeste andere vervangende vensters worden aangetroffen. Met roestvrijstalen interieurs, waaronder eiken, esdoorn en bewerkt grenen, 11 hardware-afwerkingen en een verscheidenheid aan roosterpatronen, waaronder koloniaal, prairie en op maat ontworpen, kunt u uw nieuwe ramen afstemmen op de huidige architectuur van uw huis, uw uiterlijk veranderen of een historisch nauwkeurige renovatie voltooien. In hetzelfde proces wordt de kleur versmolten met het materiaal, waardoor u een breed palet aan duurzame kleuren krijgt om te kiezen uit zelfs donkere buitenkleuren die niet bij de meeste andere vervangende vensters worden aangetroffen. Renewal by Andersen van de terrasdeuren van Eastern NY is verkrijgbaar in Franse en schuifstijlen en overtreft de verwachtingen dankzij premium frames en glaspakketten, geavanceerde weerstripping en eersteklas scharnier- en schuifhardware.

Wanneer u professionals inhuurt om nieuwe ramen in uw huis te installeren, zorg er dan voor dat u eerst hun klantbeoordelingen controleert. Aangezien Anderson verkoopt door distributeurs en via Renewal franchises in verschillende steden, gebieden of regio's van het land, zullen er altijd enkele problemen zijn met klachten van klanten, die meestal gebeuren doordat de aannemer of de installateurs de ramen in de huizen van klanten plaatsen en installeren. Ja, Renewal by Andersen is een dochteronderneming van Andersen Corporation, die al meer dan 110 jaar actief is in de raam- en deurbranche. Industriemagazine Window %26 Door vermeldt Andersen regelmatig in de top vijf van zijn jaarlijkse index van topraamfabrikanten, op basis van het verkoopvolume.

Omdat het plaatsen van nieuwe ramen vaak een flinke kostenpost kan zijn, biedt Renewal by Andersen haar klanten financieringsmogelijkheden. De premium Fibrex-kozijnen van dit raam zijn twee keer zo duurzaam als vinyl en de geavanceerde glaspakketten zorgen voor toonaangevende weerstand tegen warmteoverdracht. De meeste Andersen-lijnen kunnen worden aangepast aan zowel nieuwbouw- als vervangingstoepassingen, en gedetailleerde doe-het-zelf-instructies zijn beschikbaar op de Andersen-website voor de ramen uit de A-serie, 100-serie, 200-serie en 400-serie.