Zijn pella-ramen gemaakt van hout?

Er is veel waar u rekening mee moet houden bij het selecteren van nieuwe of vervangende ramen voor uw huis. Pella biedt drie keuzes aan raamkozijnmaterialen, waaronder vinyl, hout en glasvezel. Sinds de oprichting van Pella in 1925 staat kwaliteit centraal in onze missie. Onze producten worden keer op keer getest om ervoor te zorgen dat onze ontwerpen de tand des tijds doorstaan.

Raamontwerpen ondergaan strenge tests, zoals thermische tests voor glas, testen op houtconservering en cyclustests om ervoor te zorgen dat uw raam jarenlang blijft werken zoals het hoort. Bij Pella zijn we trots op de duurzaamheid van onze houten ramen en houten openslaande deuren. En we staan achter hen met de beste beperkte levenslange garantie in de branche voor houten ramen en openslaande deuren. Een van de geweldige dingen van Pella zijn alle productlijnen.

Ze hebben vinyl ramen, ze hebben houten ramen met aluminium buitenkant, en ze hebben zelfs een glasvezelproduct genaamd de Impervia-serie. We zullen in dit bericht niet op het vinyl ingaan, maar we zullen enkele hoogtepunten en verschillen tussen de productlijnen bereiken. Openslaande ramen zijn een geweldige optie voor moeilijk bereikbare plaatsen zoals boven het aanrecht of in krappe hoeken. Met een strakke, moderne uitstraling zijn openslaande ramen zeer geschikt voor elke huisstijl.

Verkrijgbaar in hout, glasvezel of vinyl, openslaande ramen worden aangeboden in verschillende productlijnen en zijn er in een grote verscheidenheid aan vormen en maten. Of het nu een bruisende grote stad is of een blaffende hond, uw ramen en deuren kunnen helpen de geluiden die u storen te blokkeren. Frames met meerdere kamers en met metaal versterkte in elkaar grijpende vleugels voegen sterkte toe aan uw ramen en houden ze beschermd tegen barre weersomstandigheden. Als je de Consumer Reports voor deze jongens hebt gelezen, winnen ze nummer één in houten ramen en winnen ze nummer één in de categorie glasvezel.

En met de grootste verscheidenheid aan functies, producttests en prestatieverbeteringen die beschikbaar zijn, kunt u niet fout gaan met Pella-houten ramen in uw huis. Correct geïnstalleerde houten ramen helpen voorkomen dat lekken en luchtstroom de temperatuur in uw huis beïnvloeden. Help de binnentemperatuur van uw huis te regelen met energiezuinige houten ramen en u zult waarschijnlijk een daling van de energiekosten van uw huis zien. Hoe hoger de R-waarde betekent dat uw raam beter presteert in het vasthouden van warmte in de winter, of het buiten houden van warmte in de zomer.

Ongeacht het type raam dat u zoekt, uw lokale team van Pella-experts is er om ervoor te zorgen dat u het juiste raam voor uw huis kiest. Ramen uit de Architect-serie hebben een verscheidenheid aan houtbeitskleuren om uit te kiezen, variërend van natuurlijk tot een immer populair zwart. Een van de meest herkenbare ontwerpen, Pella dubbelhangende ramen kunnen in elk huis worden gebruikt, van klassiek tot eigentijds. Het houten raam uit de Pella Architect-serie is het vlaggenschip van de Pella-productlijnen, het is het raam waar ze het meest bekend om staan.

Met DesignWorks upload je eenvoudig een foto van je huis in de tool en verander je vervolgens de vensters in een virtuele omgeving, zodat je „je ramen kunt passen voordat je je grote aankoop doet.