Kunnen houten ramen dubbel glas hebben?

Net als elk ander hard of zachthout kan Accoya dubbel glas hebben. De combinatie van dubbele beglazing en Accoya-hout geeft u zelfs een nog betere thermische en energie-efficiëntie dan standaard hardhout. Voor meer gedetailleerde informatie vindt u alles wat u moet weten over Accoya-vensters. Wanneer u uw houten ramen koopt, bieden de fabrikanten van dubbele beglazing garanties, die u kunnen helpen uw ramen te onderhouden.

Neem voor het kopen altijd contact op met de leverancier welke garanties in uw offerte zijn opgenomen en hoe lang deze duren. Voor het grootste deel kunnen houten raam- en deurkozijnen achteraf worden ingebouwd, en het resultaat kan ervoor zorgen dat u er hard uitziet om te proberen de veranderingen te herkennen. Dit komt omdat het proces gebruik maakt van het ontwerp van uw bestaande kozijnen. De term dubbele beglazing is al geruime tijd een verzamelpunt voor raamisolatie, maar vooruitgang in glastechnologie, evenals een beter begrip van de materialen die worden gebruikt voor raamkozijnen, is nodig om een kwaliteitsraam nauwkeurig te identificeren.

Kies een houten openslaande raam voor een eenvoudiger ontwerp met scharnierende vleugels in plaats van verticaal schuiven. Decoratief glas ziet er prachtig uit in opgehangen ventilatorlampen (de bovenste vleugels van openslaande ramen), evenals ramen in hallen en trappenhuizen. Houten ramen moeten wel worden behandeld, maar de afwerking van de meeste nieuwe houten ramen met dubbele beglazing is meerdere jaren gegarandeerd. De BFRC is de belangrijkste Britse autoriteit voor onafhankelijk geverifieerde beoordelingen van energiezuinige ramen en deuren.

Als u al met uw onderzoek bent begonnen, bent u ongetwijfeld de vele raamleveranciers in het VK tegengekomen. Gemaakt van kunststof hebben deze raamfittingen na montage weinig of geen onderhoud nodig, maar het materiaal zal na verloop van tijd verslechteren en kan meestal niet worden gerepareerd. En over gladheid gesproken, geavanceerde schuiframen zoals de onze zijn een genot om te gebruiken; een traditioneel ontwerp maar zonder het traditionele plakken, wiebelen of oordelen. LoodStijlvolle stroken lood zijn een puur visueel voordeel dat aan uw raam kan worden toegevoegd om het esthetisch aantrekkelijker te maken.

Als ze op de juiste manier worden behandeld, kunnen houten kozijnen volledig hernieuwbaar zijn, wat betekent dat ze op de juiste manier kunnen worden gerecycled of hergebruikt als ze moeten worden vervangen. Schilderen voegt een toplaag toe aan het hout, terwijl een vlek in het hout doordringt om het hout te beschermen. Openslaande ramen worden vaak open gehouden met behulp van een metalen staaf met haken, bekend als een openslaande steun.